Hund&Adfaerd


Gå til indhold

Rådgivning

Jeg tilbyder

Rådgivning ved anskaffelse af hund:
Skal I have ny hund, eller er førstegangshundeejere kan det være svært at vælge hvilken type hund man skal vælge. Der er utrolig mange racer at vælge imellem og hvilken en passer lige netop til jeres familie?
Dette kan jeg hjælpe jer med at finde ud af. Jeg kommer ud og besøger jer og vi tager en snak om hvilke forestillinger i har gjort jer, og om hvad i kan tilbyde jeres nye familiemedlem. Man bør ikke bare gå ud og købe en hund! Der er mange andre ting der følger med når familien øges med et nyt 4-benet medlem. Det er desværre ikke alle der tænker over dette når man anskaffer sig hund og derfor kan det ende med at hunden må aflives eller omplaceres.
Alt dette vil jeg meget gerne være med til at forhindre, så derfor tilbyder jeg rådgivning i forbindelse med køb og valg af hund. Jeg tager også gerne med ud og vurdere hunden før køb.


Rådgivning omkring træning:
Har I brug for vejledning til hvilken form for træning I skal gå til med jeres hund?
Så kommer jeg gerne ud og fortæller om de forskellige hold jeg kan tilbyde. Desuden kan jeg også fortælle om hvad de enkelte specialklubber kan tilbyde, og hvor I evt. kan finde lige netop den træningsform, I leder efter.


Generel rådgivning:
Det kan også være at I bare ønsker generel rådgivning/vejledning i hvordan man evt. kan forebygge adfærdsproblemer, såsom alene hjemme problemer, køresyge, fodervalg, urenlighed, stimulering og aktivering både fysisk og psykisk.

Retur til indhold | Retur til hovedmenu