Hund&Adfaerd


Gå til indhold

Adfærdsbehandling

Jeg tilbyder

Grundene til at der opstår problemadfærd hos dyr kan være mange. Tit og ofte drejer det sig om misforståelser, kommunikationsbrist eller for lidt aktivering. Der kan dog i nogle tilfælde være tale om et traume, som hunden, hesten eller katten har været ude for. Nogen gange vokser disse problemer sig så store, at man til sidst ikke ved hvad man skal stille op.
Heldigvis er der håb!
Via den rette træning og viden kan problemerne som oftest afhjælpes.
Det foregår på den måde, at jeg kommer ud i jeres hjem hvor vi snakker om hvilke problemer I oplever at have. Jeg observerer hvordan adfærden kommer til udtryk, og hvad der evt. udløser den.
Herefter vil jeg komme med forslag til hvordan problemet kan løses igennem træning. Indenfor 1 uge vil i modtage træningsprogrammet og jeg står altid telefonisk til rådighed hvis der skulle være spørgsmål.
I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med medicin og her samarbejder jeg med Berner-Blomster, som laver blandinger af blomsteressenser fra Bachs blomster. Dette kan være en hjælp til at nå ind til hunden, hvis den f.eks. er meget stresset, angst eller ængstelig.Retur til indhold | Retur til hovedmenu