Hund&Adfaerd


Gå til indhold

I praktik hos Fie


Jeg er i praktik hos Fie som har Hund&Adfærd. Det er spændende og jeg har lært om mange forskellige ting.
Jeg er med til hundetræning, træne hendes hest samt ude og søge efter forsvundne ting. Dagene bliver aldrig ens hos Fie. Det er altid rart at være sammen med Fie og hendes gode humør smitter af på en. Man kan spørge hende om alt og hun står klar med en god forklaring, uanset hvor travlt hun har.
Fie har også været med ude ved min egen hest og har forklaret og givet mig materiale til at arbejde på egen hånd. Det er noget jeg kan bruge til noget og jeg kan nu begynde og se resultat.
Fie har en god og livagtig måde at forklare hendes arbejde på, man kan let forstå hvad hun mener og man har nemt ved at føre hendes råd ud i virkeligheden.
Jeg har fundet ud af at arbejdet som dyreadfærdsterapeut først og fremmest handler om dyret, om at læse og forstå deres signaler, hjælpe dem med at fortælle deres ejer hvorfor de reagere lige præcis på den måde som de gør. Fie har
så meget indblik i dyrenes verden, at hun med lethed kan læse deres adfærd, hvor vi andre måske ville misforstå den og handle ud fra det. Ikke fordi man vil være ond eller med vilje handle forkert. Men pga. uvidenhed fordi man mangler at kende lidt bedre til deres adfærd og begrundelse for deres reaktioner.

Maria Gellert.Retur til indhold | Retur til hovedmenu