Hund&Adfaerd


Gå til indhold

Eftersøgningstjeneste

Jeg tilbyder

DCH Eftersøgningstjenesten

DcHs eftersøgningstjeneste består af frivillige hundeejere over hele Danmark, der er medlem af DcH. Vi er medlem af dette for at kunne hjælpe almindelige mennesker med at lede efter tabte ting. Det kan b.la. være mobiltelefon, pung, nøgler, briller, smykker, høreapparater eller bare en tabt handske
😊
Alle dem der er medlem af eftersøgningstjenesten, gør det fordi vi nyder at arbejde med vores hunde, og i kombination med dette måske kunne hjælpe folk med at finde noget som de har kært, men har tabt.
Vi skal som hundefører ikke have løn for at komme ud til jer, det eneste vi skal have er kørselspenge.

Har du tabt noget???

Hvis du har tabt noget, er du velkommen til at ringe til mig direkte på tlf. nr. 22 90 70 66 eller kontakte vores hovedkontor på tlf. nr. 71 10 40 69

Det bedste du kan gøre hvis du har tabt noget er:


• Marker stedet så præcist som muligt.
• Undgå at du selv eller andre lægger for meget fært i området. Dvs. selv begynde at lede efter det tabte, rode i området med fingre, skovle osv. Det gør det sværere for hunden når vi kommer ud.
• Ring til os lige så snart du har fundet ud af, at du har tabt en genstand. Der er størst chance for at finde det tabte, jo kortere tid der går fra det er tabt til vi kommer ud.

Læs mere om eftersøgningstjenesten på
www.dch-danmark.dk


Retur til indhold | Retur til hovedmenu